IMG_6711_webb
hus6_fire_webb
IMG_6691_webb
DSC03181_webb
IMG_6720_webb

Våra lokaler

Vi bygger alltid i genomgående hög kvalitet och har våra hyresgästers behov främst för ögonen när vi utvecklar våra lokaler. Det avspeglar sig i vilka materialval vi gör, hur mycket du som kund kan påverka lokalernas utformning och funktion och att det alltid är snyggt och prydligt i och runt våra fastigheter. För våra hyresgästers säkerhet och trivsel satsar vi också mycket på utvändig belysning både på och runt fasaden, kraftiga stängsel samt gallergrindar med automatisk öppning.

Vi är specialiserade på lagerlogistikhallar med 10-12 meter full takhöjd, helt pelarfritt för full flexibilitet. Vi erbjuder ytor mellan 1 000 och 10 000 kvm, men tänker gärna i kubikmeter med tanke vilka möjligheter takhöjden i våra lokaler erbjuder. Antingen i stapelhöjd med säkra och effektiva stillage eller genom entresol-lösningar.

Höga breda portar

Vi erbjuder höga och breda portar samt stora ytor med tvålagers asfalt intill byggnaderna gör dem extremt lättillängliga för lastning och lossning av små och stora gods med fordon i alla storlekar. Den invändiga plattan är i hårdbetong och har värmeslingor ingjutna. Det ger kostnadseffektiv och energisnål, modern och miljövänlig uppvärmning. I plattan finns också avloppen som går till oljeavskiljare. Väggarna har extra brandisolering och taken är ljudisolerade långt över standardmåtten. Det finns också gott om parkeringsplatser i anslutning till alla våra lokaler, både för tjänste- och privatbilar.

Alla lokaler är handikappanpassade med låga trösklar, breda dörrar och hiss där
det behövs.

Kontoren

Vi tror att företag som erbjuder sin personal fräscha moderna köks-, lunch- och rekreationsutrymmen får nöjdare anställda som presterar bättre. Därför lägger vi stora resurser på alla personalutrymmen. I alla rum, från omklädningsrum, duschar och toaletter till mötesrum och entréer är allt gjort med stor omsorg när det kommer till utformning och materialval.

Vi använder HTH-kök som standard. De har ett brett sortiment av utformningar till mycket hög kvalitet som du som kund får välja mellan. Har du särskilda önskemål så är vi givetvis öppna för det. Det är ju du som ska verka och trivas här.

Det bästa sättet att få en fullgod uppfattning om vilka möjligheter våra lokaler kan erbjuda är att komma och titta. Boka ett möte med Tom Olsson, vår kundansvarige på 070-952 58 39.

Hyresgäster

Våra hyresgäster idag exemplifierar vår ambition och erfarenhet av att möta flera olika typer av kunders unika behov.

SL jobbar med mjukvara i sina bussar och har högt ställda krav på stora, breda portar, bra belysning, miljöcertifierad avrinning i avloppen och givetvis trivsamma personalutrymmen (många i personalen använder dessutom det intillliggande skogsområdet för löpträning)

Fredrikssons trä levererar plank till bland annat Fredells och XL Bygg och behöver hög takhöjd och hög luftfuktighet för att inte träet ska torka sönder.

Gefab Glasteam är grossister till detaljhandeln och har hög omsättning på lagret och behöver närheten till sina kunders återförsäljare och lokaler som är lättillgängliga för olika typer av transportfordon.

Cramo serviceanläggning alla typer av maskiner.